Heftruckverhuur

Voor alle heftruckverhuur kan je terecht bij S.O.S. Renting. Een heftruck kan je constructieproces versnellen doordat het heel makkelijk materialen kan verplaatsen. De heftrucks die bij ons te huur staan zijn bovendien ook gemakkelijk te besturen. We geven je bij het leveren graag een korte uiteenzetting over de bediening.

Wil jij een toilet huren? Reserveer dan nu.

Reserveer nu

Snelle en stipte levering

Voor 16u besteld, morgen geleverd. Hou er evenwel rekening mee dat naargelang locatie, beschikbaarheid en aantal extra kosten kunnen aangerekend worden.

Levering in heel België

Wij verhuren en leveren mobiele toiletten, sanitair en bouwmachines over heel België. Ga snel na of we ook jouw regio bedienen en reserveer online!

Oplossingen op maat

We staan je bij met deskundig advies zodat je de meest geschikte mobiele toiletten voor de omstandigheden en de juiste machine voor je werkzaamheden vindt.

Wekelijkse schoonmaakbeurt

Gehuurde werftoiletten worden gereinigd, volledig ontsmet en voorzien van toiletpapier. Wij kunnen deze service ook aanbieden voor aangekocht sanitair.

Heftruckverhuur is de beste keuze voor je bouwwerf

Op elke bouwwerf komen bouwmachines van pas. Ze vergemakkelijken het proces van graafwerken en helpen om materiaal te verplaatsen. Onze heftruckverhuur staat steeds voor je klaar om jou te voorzien van de juiste machines. Naast heftrucks hebben wij nog veel andere machines te huur staan. Onze machineverhuur omvat onder andere:

Wanneer het de eerste keer is dat je gebruikmaakt van onze heftruckverhuur, zorgen we ervoor dat je exact weet hoe de machine werkt. Het is echter ook belangrijk om te weten waarvoor je de heftruck nodig hebt. We hebben verschillende types heftrucks te huur en als we de toepassing weten, kunnen we je het juiste type bezorgen. Wanneer je gebruikmaakt van onze heftruckverhuur is het niet verplicht om een certificaat te bezitten. Je moet je natuurlijk wel aan alle veiligheidsvoorschriften houden om ongevallen te voorkomen.

Maak jouw werf efficiënt

Voor een zo vlot mogelijk verloop van alle werken, hebben wij verschillende soorten heftrucks te huur. Kies het juiste type voor jouw toepassing en wij zorgen ervoor dat je machine tijdig op locatie staat. Wij zijn een groeiend familiebedrijf en streven overal naar een uitstekende service en vlotte samenwerking, zo ook in onze heftruckverhuur. Reserveer je bouwmachine voor 16u en wij bezorgen je die de volgende morgen op jouw werf.