Toiletverhuur

S.O.S. Renting is een specialist in toiletverhuur. Wij verhuren diverse modellen en staan in voor het reinigen en beheren van sanitair op zowel openbare als private locaties in heel België. Onze toiletverhuur is er voor alle bedrijven en particulieren die nood hebben aan extra sanitair om hun evenement of werf compleet te maken.

Wil jij een toilet huren? Reserveer dan nu.

Reserveer nu

Snelle en stipte levering

Voor 16u besteld, morgen geleverd. Hou er evenwel rekening mee dat naargelang locatie, beschikbaarheid en aantal extra kosten kunnen aangerekend worden.

Levering in heel België

Wij verhuren en leveren mobiele toiletten, sanitair en bouwmachines over heel België. Ga snel na of we ook jouw regio bedienen en reserveer online!

Oplossingen op maat

We staan je bij met deskundig advies zodat je de meest geschikte mobiele toiletten voor de omstandigheden en de juiste machine voor je werkzaamheden vindt.

Wekelijkse schoonmaakbeurt

Gehuurde werftoiletten worden gereinigd, volledig ontsmet en voorzien van toiletpapier. Wij kunnen deze service ook aanbieden voor aangekocht sanitair.

Toiletverhuur voor iedereen

Bij ons kan je mobiele toiletten huren om elk evenement te voorzien van goed en voldoende sanitair. Wij hebben verschillende soorten toiletten beschikbaar voor verhuur, zodat je voor elk evenement de juiste variatie kan voorzien. Onze toiletverhuur is vooral berust op evenementen, maar je kan tevens voor andere zaken terecht bij ons. Wij zijn voorzien van werftoiletten, toiletten voor op parkings of nog andere locaties. Een wekelijkse schoonmaak van al onze toiletten hoort ook bij onze service, net als het voorzien van voldoende wc-papier in elk toilet. Zo kan jij volledig vertrouwen op onze toiletverhuur op locatie. Wij bieden tevens nog een andere service aan onze klanten. Zo kan je bij ons ook machines huren om je bouwproject te faciliteren.

Huur je sanitair bij ons

Wanneer je bij ons je aanvraag voor toiletverhuur voor 16u indient, leveren we je sanitair de dag daarop meteen op locatie. De toiletten zijn te huur vanaf een dag. Wil je ze langer dan vier weken huren? Vraag dan gerust een prijsofferte aan. Toiletten reserveren gaat heel gemakkelijk via onze website.